Yeni banner hiç olmamış. Başkaldırı yok, farklılık yok. Sex ve bira yok. En önemlisi o güzelim slogan yok..
Kim yaptıysa, emeğe saygı duyuyorum. Uğraşmış falan, güzel de olmuş. Ama eskisi gibi değil. Bugün o banner'ı değiştirdiniz. Yarın küfrü yasaklarsınız. Bir bakmışsın fikrimizi bile söyleyemez olmuşuz.
İşte bu kadar çok şey ifade ediyordu o logo bana. Foruma geliş sebebim. Ve bu da büyük ihtimalle gidiş sebebim olur. Amacınıza ulaştınız.
Big Brother is watching you
başlık google magnet i olucak gibi.
fıtı fıtı fıtı..
| Thumbs Up/Down |
| Aldığı: 0/0 Verdiği: 0/0 |
kafan mı güzel olm senin özgürlük banner la mı olur ? banner la mı kendini özgür hissediyorsun başka kaldırı veya farklılık ya da banner la mı ulaşıyorsun sex ve bira olayına arada bir siteye girip banner a bakıp bi bira alıp sex yapmaya mı başlıosun böyle ise yaşarken ölmüşsün sen derimküfür olayının dozunu kaçıran insanlar var yasaklanması bu yüzden daha iyi düşüncelere engelleyen bir site olduğunu görmedim hiç buranın yeri geldiğinde bi konu ilgili hep beraber ağzımızı açar anasına bacısına söveriz kimse de bişi demez ancak durduk yere herhangi bir konuda sokim çıkarıyim sana atlarım böle yalarım gibi tabirlerin olmasından rahatsız mıyım evet rahatsızım, benim çok sevdiğim bir arkadaşıma geyik amaçlı bile olsa yalarım yutarım denmesini kabul etmem !bu yüzden yasaklansın demiyorum ama önce kendinize saygınız varsa bir ölçüde bunu düşürmek lazım yapabiliyorsanız geyik küfür etmeden deneyin başabiliyorsanız böyle başarın bunu tavsiyesinde bulunabilirim ancak.
| Thumbs Up/Down |
banner konusu geyikteküfür konusunu ciddiye aldım evet dengesiz kullanım abartıya kaçmaya neden bundan rahatsızım ancak forum ahalisi bilir tabi ben sadece düşüncelerimi ilettim o kadar.
resim nerde lan
abi bittik ya
Hepiniz bana gülüyorsunuz farklı olduğum için .(kezban )
Bende size gülüyorum hepiniz aynı olduğunuz için .
| Thumbs Up/Down |
yeni gelenlere yapıolar loya o buranın bi adeti bana yapmadılar 2009 da geldiğimde zaten bi tane geyik sitesinden kovulmuştum acımışlardı![]()
sen erkek değil misin ? neden küfretsinler ki
| Thumbs Up/Down |
küfürde neden cinsiyet ayrımı yapsınlar kihem daha beter erkek olmak be daha deli küfürlere maruz kalma ihtimalin daha yüksek
![]()
erkekler ilgi alanlarına girmiyo o yüzden ..
| Thumbs Up/Down |
| Aldığı: 210/20 Verdiği: 53/10 |
@niş
logodaki "geyikler.net" yazısının uzunluğuna dikkatini çekerim. Subliminal bir mesaj var orada.. kafası hariç..
| Thumbs Up/Down |
Adam bir nokta, bir soru işareti ve bir ünlem işareti ile tam on iki satır yazmış lan. Nasıl bir galeyandır bu nasıl geldin oralara ya da gittin. neyse banane mk ben zktr olup gidiyorum![]()
This so called "prophet" of god was only a blood-thirstyi perverted, sex-driven maniac.
| Thumbs Up/Down |
pohahah ancak Türkçe'yi bu kadar katledebilirim pentagram![]()
An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)