Boşu boşuna spoiler veriyosun. Okuyoruz işte ne var ne yok.![]()
![]()
Teorini fazlasıyla destekliyorum. 4.sezon 5. bölümdeyim. Her bölümün adına dikkat ettim. Hep "red" li bir başlıktı. red queen, red wallet, little red baloon, bilmemne 'rosie' vs vs vs... Mesela Hightower' la ilgili olan bölümü "Red Queen" olarak verdiler. Ancak bölümde bundan ne bahsedildi ne de bölümün başlıkla alakası vardı.
Zira demem o ki, dizinin kurgusu dışında yazarların belirlediği neler var? Bölüm İsmi, Dizi İsmi. Bölüm isimlerinde hep "red" var, dizinin ismi "The Mentalist" . Mentalist olan kim??
BEN BULDUM!! BEN BULDUM!!!
Bir de sonunu LOST' a benzetmezler umarım.
Eğer bu "red" leri bilerek yapıyorlarsa Van Pelt ve La Roche' dan da bir şeyler çıkabilir.
ooww shit
Hiç zannetmiyorum. Rigsby çıkar babası çıkmaz
Ayrıca J.J. La Roche ve Cho' ya hastayım yaa. O ne tip o ne konuşma şekli. Gerçi konu Cho ise konuşmama ve kayıtsızlık desek daha doğru.
Bu arada unuttuğum bir şey daha.. J. J. (John?? ) La Roche( rose muydu red miydi roche öyle bişey) ..
ooww shit
septic az çok yaklaşmışsın sen bak.. mesela 'red' olan bölümlerde red john ile alakalı şeylerin olduğu bölümler.. 'pink' olan bölümler de tanıdığımız jane ile alakalı şeylerin olduğu bölümler yani demek istediğim;
'Pink' Bilmemne -> 'P'atrick John-Jane
'Red' Bilmemne -> 'Red' John-Jane
Gelecek hakkında hiç düşünmedim,zaten hemen geliyor...
An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)