Geçen gün noahla birlikteyiz. Tabii iþi gücü ipnelik piçlik.
Kanka dedi, Kuþadasýnda bi mekan buldum dedi bu hafta çýplaklar partisi yapýyolar dedi. Baþvuruyu internetten yapýyolar, ikimizide kaydettirdim dedi.
La oðlum bi ziktir git, kendine bu kadar güvenme, beni býrak rezil oluruz dedim.
Yok .mk ne rezil olcam, zoktuðumun küçük çüklü bebeleri olur lan orda þeker veririm dedi.
Tamam dedik, partiye gittik neyse.
Herkes yarýçýplak, önce herkes donlu geliyor. Sonra geri sayýmla donlar iniyor. Partinin konsepti bu.
Neyse þort giyenler, boxerla gelenler, tangalý kýzlar falan. Ulan bi baktým noah içlikle gelmiþ .mk.
Bütün kýzlar yanýmda dedikodu ediyo iþte kesin þu çocuðunki çok büyük, iþte kesin sýðdýramadý, ooo gözlerimiz bayram edecek falan geri sayým baþladý þimdi.
Herkes baþladý üüüüüççç ikiiiiiii biiiiir výzzzzzrrrt! Herkesin donu yerde, herkes cýbýlcýplak.
O sýrada kolalar mý patlamadý, þampanyalar mý havada uçuþmadý, havuz mu kabarmadý, camlar mý parçalanmadý ulan herkes noaha bakýyor.
Gözler faltaþý gibi, kýzlarýn çeneler yerde, Millet dondu kaldý. .mk o da ne noahýn çükü yerinde yok!!!
Ara tara, havuza bak, parti alanýný ara, noahýn son konuþtuðu kýzlarý ara yok yok yok, çük yerinde yok!!
Ulan iþin aslý noah sünnetinden beri çüküyle hiç ilgilenmemiþ. Ýþerken hep kafasýný geri çeririmiþ, berbere falan týraþ ettirirmiþ.
Çükte daha fazla dayanamayýp bunu parti günü terketmiþ gitmiþ. Gittik karakola kayýp ilaný falan verdirdik. Noah aðlýyo, nalburdan 2lik 10cm pimaþ aldýkta onu taktýk idarelik.
Geçende izmirden ihbar geldi. Bi çük hayvan barýnaðýna saldýrmýþ, ortalýðý birbirine katmýþ.
Ýþte o yüzden gidiyor. Özür falan dilicek.![]()

Alıntı yaparak cevapla