Galatasaray Baþkaný Ünal Aysal, "bir defalýk af" isteyen "puan silme" önergesinin Genel Kurul'da reddedilmesinin ardýndan "Hayýrlýsý oldu. 8 takým düþmez; 1-2 takým düþer o kadar" yorumunda bulundu.
Ünal Aysal Türkiye Futbol Federasyonu Olaðanüstü Genel Kurulu sonrasý gazetecilere þunlarý söyledi:
Karar son derece faydalý oldu. Genel Kurul'da saðduyu hakimdi. 58. maddeye dokunulmamasý talebimiz desteklendi. Çok kýsa zamanda TFF, yetkilerini kullanarak kararýný verir ve biz de bu sýkýntýdan kurtuluruz. TFF 3 Temmuz'dan bu yana itinayla çalýþtý. TFF'de yaþanacak görev deðiþimi süreci baltalar.
KÜME DÜÞECEK ÝKÝ TAKIM KÝM?
Yayýncý kuruluþun aleyhine bir durum doðacaðýna da inanmýyorum. Süper Lig'de 18 takým var. Her sezon 3 takým düþüyor. Kim düþerse düþsün yerine baþka takýmlar gelecek. Geçen sezon Galatasaray da düþebilirdi. Yayýncý kuruluþ her sezon 3 takýmýn düþeceðini biliyor ama kimin düþeceðini bilmiyor. 8 takýmýn düþeceðine inanmýyorum. 1-2 takým düþer o kadar! Kendimizi galip ya da maðlup olarak görmüyoruz. Yüzmeyi biliyoruz; havuzda da yüzüyoruz. Havuzdan çýkmayýz."
MAÇ OYNANIRKEN KURAL DEÐÝÞTÝRÝLEMEZ
58.maddenin görüþüldüðü Türkiye Futbol Federasyonu Olaðanüstü Genel Kurulu'nda konuþan Aysal, maddeye iliþkin görüþünü "Maç oynanýrken kural deðiþtirilmez" sözleriyle özetledi.
58.maddenin görüþüldüðü Türkiye Futbol Federasyonu Olaðanüstü Genel Kurulu, Ankara Sheraton Oteli'nde yapýlýyor. Genel Kurul'da söz alan Ünal Aysal, þöyle konuþtu:
"7. maddede yapýlmak istenen deðiþiklik önergesinde aslýnda 58. maddenin gizlenmiþ deðiþiklik önergesi olduðu görülüyor. Maç oynanýrken kuralýn deðiþtirilemeyeceðini daha önce de söylemiþtik. Bu önerge ise tam tersini getirmektedir. Biz bu önergeye 'hayýr' oyu kullanacaðýz. Oyun oynanýrken kurallar deðiþmez. Kamu vicdaný zarar görür. Böyle bir deðiþiklik ileride uzun vadeli tartýþmalara yol açar. Bir deðiþiklik, deðiþikliklerin ucunu sonsuza kadar açar. Biz sorunlarýn bir an evvel çözülmesini bekliyoruz. TFF yönetim kurulu güven tazelemeli. Biz de onlara sorunlarýn çözümü için imkan saðlamalýyýz."
Kaynak : http://www.internethaber.com/galatas...#ixzz1kdh99TMs

Alıntı yaparak cevapla

kuþlara kalmasýndan iyidir ama.