+ Beyanat
Gösterilen Sonuçlar 1 ile 4 arası ; toplam 4 adet

Konu: Fenerbahçe'de SOW baþlýyor

WtF J i n x's Avatar
    Yer
    Ýstanbul
    Ruh Halim:
    Cynical

Olmuþ bu | Çok kötü

Thumbs up Fenerbahçe'de SOW baþlýyor

Fenerbahçe kulübünün prensipte anlaþtýðý Senegalli futbolcu Moussa Sow Ýstanbul'a geldi. Havaalanýnda NTV Spor'un sorularýný yanýtlayan Sow, "Çok fazla takým beni transfer etmek istedi ama benim gönlüm Fenebahçe'den yanaydý" dedi.

Kalabalýk bir taraftar grubu tarafýndan karþýlanan Senegalli golcü, sýcaðý sýcaðýna ilk röportajýný da verdi. Ýstanbul'a geldiði için çok mutlu olduðunu ifade eden Sow, "Öncelikle her þey çok güzeldi. Ýniþte baya sarsýntý geçirdik ama sýkýntýsýz indik. Burada taraftarlarý görmek de çok güzeldi, þu an çok mutluyum" diye konuþtu.

Türkiye'yi tanýyýp tanýmadýðý sorulan yýldýz oyuncu, "Fransa'da doðduðum büyüdüðüm mahallede Türk arkadaþlarým vardý. Beraber büyüdüðüm arkadaþlarým Türkiye'nin çok güzel olduðunu anlatýyorlardý. Ayrýca Senegal Milli Takýmý'ndan takým arkadaþlarým Niang ve Dia da Türkiye'nin ne kadar güzel bir yer olduðunu anlattýlar. Ýstanbul'un çok etkileyici bir þehir olduðunu ve Fenerbahçe'nin çok büyük bir takým olduðunu ifade ettiler. Fenerbahçe taraftarýnýn büyüklüðünü çok duydum. Taraftarýn burada beni karþýlaþmasý da onlarý haklý çýkarýr þekilde çok etkileyici. Onlarýn tribünde de stadýmýzda da çok ateþli olduklarýný duydum, en kýsa sürede onlarýn karþýsýna çýkmak için sabýrsýzlanýyorum." diye cevap verdi.

Daha önce Ýngiliz basýnýna Ýngiltere'de futbol oynamak istediðini söyleyen Sow, "Benimle çok fazla ilgilenen takýmlar oldu, teklifler geldi. Ama gönlümde yatan kulüp kesinlikle Fenerbahçe'ydi. Benden vazgeçmediler, fikirlerini anlattýlar ve ben buradaki projeyi çok beðenerek isteyerek transfer oldum. Onlarýn beklentilerini karþýlamak ve takýmýma katýlmak için heyecanlanýyorum. Aslýnda her þeyi sabýrsýzlýkla bekliyorum. Formayý giymek, stadýmýza çýkmak, goller atmak, derbilerde sahaya çýkmak... Kýsacasý Fenerbahçe için savaþmak..." diyerek aslýnda ilk tercihinin hep Fenerbahçe olduðunu açýkladý.

Fenerbahçe'nin 3 hafta sonra derbide Beþiktaþ ile karþýlaþacaðý söylenen 25 yaþýndaki golcü, "Issiar Dia ile Niang yakýn arkadaþlarým olduðu için onlarý ve ligi takip etme þansým vardý. Daha dün Dia ile Beþiktaþ maçýný konuþtuk. Beþiktaþ maçýndan bahsetti, taraftarýmýz için ne kadar önemli bir maç olduðunu söyledi. O maç için þimdiden heyecanlanýyorum." dedi.

Sarý lacivertli kaç numaralý formayý giyeceði sorulan Sow, "Henüz tam olarak karar vermedim ama 7 ya da 78 numaralý formalardan birini tercih edeðim" diyerek açýklamalarýný tamamladý.

YARININ PROGRAMI

Moussa Sow ile birlikte Ýstanbul'a gelen Fenerbahçe Ýdari Menajeri Hasan Çetinkaya da basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý. Çetinkaya, "Her þeyden önde transferin kesinleþmediðini söylemek lazým. Yarýn bir saðlýk kontrolü var. Ama uzun zamandýr istediðimiz, takip ettiðimiz bir isim. Aykut Kocaman'ýn da istekleri doðrultusunda uzun süre formamýzý giyecek, tartýþýlmayacak bir ismi kadromuza katmak üzereyiz. Sow'dan çok büyük beklentilerimiz var" diye konuþtu.

Çetinkaya, yarýnýn programýný da açýkladý. Bu akþam Sow'un otele geçip dinleneceðini ifade eden Çetinkaya, yarýn sabah erken saatte saðlýk kontrollerinin yapýlacaðýný, daha sonra ise Sow ve menajeri ile görüþülerek ve bir sorun çýkmamasý halinde imzalarýn atýlacaðýný ifade etti.

Bu açýklamalarýn ardýndan Sow ve Çetinkaya yoðun taraftar ilgisi altýnda havaalanýndan ayrýldý ve Sow'un konaklayacaðý otele hareket etti.
    I wish you had believed me Jack

Doðala Özdeþ Aroma oziloz's Avatar
    Yer
    Yakýndoðu

Oylayan: 1 | Beðenen: 1   Olmuþ bu | Çok kötü

Varsayılan Cevap: Fenerbahçe'de SOW baþlýyor

gönlüm fenerbahçe'den yanaydý'dan sonrasýný okumadým. sikeyim öyle vizyonu (fener ile alakalý deðil)

Murciélago PeNTaGRaM's Avatar
    Yer
    Ýzmir
    Ruh Halim:
    Cynical

Olmuþ bu | Çok kötü

Gönlüm göztepeden yanaydý ama Fenerbahçeye para için geldim diyecek hali yok tabi. Ayrýca Fenere gelmekle hayatýnýn hatasýný etmiþ.
    This so called "prophet" of god was only a blood-thirstyi perverted, sex-driven maniac.

vaaay be iyiymiþ Minacettin's Avatar
    Yer
    izmit
    Ruh Halim:
    Busy

Olmuþ bu | Çok kötü

Seneye ayrýlýp gider.
    Buralar var ya buralar.

+ Beyanat

Þöyle ki

Users Browsing this Thread

An itibariyle 1 kiþi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)