sansible, ozi,focus,aura bu arkadaşların geyiği güzeldi lakin bi kaç çocuğun yüzünden, evet çocuk bi kaç çocuk yüzünden pek eğlenemedim. neyse ;bu beden artık gider. herkese iyi forumlar.
Lord of Drinks
hacı, binbir surat efe ekşınları.
Trollemeden kendi gibi gelemiyor mu? yine esprilerini yapsın, duygusal olacağı geldiğinde öyle de olsun, ne bileyim insan olsun amk. biz nette farklı maskelere bürünen ibnelere, ibne diyoruz nabalım. olayım bu.
haa, skler sklemez o ayrı. yasaklanmamış sonuçta siteden. kurallara uyduğu sürece istediği kadar taşabilir-o hakkını elinden almadk sonuçta
I wish you had believed me Jack
olm orta yerde herkesin içinde siktir git dedi ozi. bari pm ile deseydi. gurur denen bişe var. sittimin yavşak gurursuzu biz seni sittir ettik şimdi niye geldin yüzsüz onursuz kişiliksiz demezler mi adama? ozi başlık açsın. bak noah seni severim ama sen de azıcık fren pedalına dokun be abicim, atarlı bi anıma denk geldi, gel bi öpeyim geçsin die rica etsin. beni sever sayar ben de rica edeyim. noah olarak gelsin diye düşünüyorum ama. levo senin de dediğin gibi değişik karakterlerde yeni niklere bürünmeyi sevio. tmm hepimiz deliyiz birkaç tahtamız eksik ama bunda hiç tahta yok mk. noaha bi şans daha verelim diyenler parmağını dötüme soksun.
An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)