+ Beyanat
Gösterilen Sonuçlar 1 ile 8 arası ; toplam 8 adet

Konu: Neden hala ürüyoruz?

Soru İşareti? Tranquillity's Avatar

Oylayan: 2 | Beğenen: 1   Olmuş bu | Çok kötü

Varsayılan Neden hala ürüyoruz?

İnsanoğlu olarak neden hala ürüyoruz? Bir çocuk yeterken neden ikinci veya üçüncü çocuk? Mesela herkes tek çocuk yapsaydı benim gibi bir evrim hatası olmayacaktı. Neden? İnsanoğlunun ikinci, üçüncü, dördüncü veya beşinci çocuğu yapmasının sebebi nedir?
    İlk yıldırım toprağa düştüğünde
    İçindeki tohumu dölledi.

vaaay be iyiymiş Minacettin's Avatar
    Yer
    izmit
    Ruh Halim:
    Busy

Oylayan: 2 | Beğenen: 2   Olmuş bu | Çok kötü

Varsayılan Cevap: Neden hala ürüyoruz?

Sen kendini yoksayabilirsin.
    Buralar var ya buralar.

Murciélago PeNTaGRaM's Avatar
    Yer
    İzmir
    Ruh Halim:
    Cynical

Olmuş bu | Çok kötü

Bir sevgilin olduğunda anlarsın.
    This so called "prophet" of god was only a blood-thirstyi perverted, sex-driven maniac.

colliculus superior aura's Avatar
    Yer
    ataşehir
    Ruh Halim:
    Twisted

Oylayan: 1 | Beğenen: 1   Olmuş bu | Çok kötü

şimdi anne baba ölecek.2 tane çocuk üretken çağa gelebilmeli ki 2-2 eşitlik olsun.e yenidoğan ölümleri, kazalar hastalıklar,genetik anomaliler ve düşükler ne olacak? demekki 1 tane de emniyet için lazım.her şeye rağmen tabiat nüfus artmasını destekler arzular.sıfır enflasyonun zararı gibi sıfır üreme hızı artışı da zararlı.koy onun için de 1 tane.etti 4. eh başbakan az bile demiş.

PROVETIHO IN ALTUM CULT's Avatar
    Ruh Halim:
    Pensive

Oylayan: 1 | Beğenen: 0   Olmuş bu | Çok kötü

Alıntı Alıntı: Tranquillity Mesajı göster
    İnsanoğlu olarak neden hala ürüyoruz? Bir çocuk yeterken neden ikinci veya üçüncü çocuk? Mesela herkes tek çocuk yapsaydı benim gibi bir evrim hatası olmayacaktı. Neden? İnsanoğlunun ikinci, üçüncü, dördüncü veya beşinci çocuğu yapmasının sebebi nedir?
    Ailenin kaçıncı çocuğusun?

ex-i's Avatar
    Yer
    akçaabat
    Ruh Halim:
    Cool

Oylayan: 1 | Beğenen: 1   Olmuş bu | Çok kötü

oğlan spiralden geçti . bak allahın işine. biz de aldırmadık. kan uyuşmazlığından sakat olabilitesini bile bile. yoksa 1 de kalmayı düşünüoduk. ne mi oldu? turp gibi ayı yavrusu. adam haklı görünüo. nüfusumuz çok. azalmalı. ama 3. dünya savaşının alt yapıları hazır. çoğunuz geberceniz olm. aura ve ben yırtar. alayınız cepheye.

masterbela's Avatar
    Ruh Halim:
    Yeehaw

Olmuş bu | Çok kötü

Yüce Yaratıcı insanoğlunu yaratırken zannediyorum insanoğlunun içine de yaşamın sürekliliği için belli bir algoritma ile belli küçük temel çalışma komutları yüklemiş. Yeri ve zamanı geldiği vakit(genelde evlenme iç güdüsü 25 yaşlardan sonra aktif olur) bu algoritmik program devreye giriyor ve Kadınlarda Anne olma, erkeklerde de baba olma eğilimi gerçkeleşiyor, yırtık prezervatif ve cahillik sonucu kullanılan çorap kazalarını saymazsak dünyada peydahlanan trilyonlarca körpe velet sırf babalarımızın analarımızın bastıramadığı ana baba olma içgüdüsü yüzünden dünyaya gelip bu acımasız hayatta müzdarip duruma düşüyor. Ben şahsen, bu" ten kafesinde" olmaktansa belki başka yaşamlarda (ruhlar alemi berzah olbilir) başka yaşam formlarında belki; yaşamayı çok isterdim ; zira bu dünya acımasız , bu dünya kötü...
    içinde bulunduğumuz avatar(bedenimiz) bizlerden nefsani duygularımızı kullanarak sürekli bir şeyler istiyor. Şahsen Bi kızı eve atabilmek için onca çabayı yalakalığı yapmak istemiyorum, kendi adıma bunları söyleyebilirim; fakat bu içimdeki orospu çocuğu ses yok mu , işte o ses , o hormonlar o yaratılış algoritması devreye girdiği vakit , gözüm bir şeyi görmez oluyor taşı duvarı siker oluyorum beyleeeer

colliculus superior aura's Avatar
    Yer
    ataşehir
    Ruh Halim:
    Twisted

Oylayan: 3 | Beğenen: 3   Olmuş bu | Çok kötü

masterbala kendini kasma çocuğum.insan diğer memelilerden farklı değil.insanın azıcık aklı daha fazla çalıştı diye kendisini dünyanın sahibi olarak görmesi ne büyük ahmaklıktır.işte bu yüzden bir köpek de işiyor.sende..bir köpek de sıçıyor sen de..onun da kanı akıyor canı yanıyor.aynı amaca hizmet etmek için ürüyorsunuz.

ha bu arada misyoner pozisyonu tabiatın sikiş anlayışına uymuyor.doggy takılın

+ Beyanat

Şöyle ki

Users Browsing this Thread

An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)