bi kaç kiþ tutturmuþ noah hoþ geldin bilmem ne. Ciddiyim ben o sandýðýnýz kiþi deðilim. ip numaralarý nasýl ayný ip oldu anlam veremedim. admin lütfen bu yanlýþý düzelt. Ben noah deðilim. tekrar söylüyorum bu yanlýþý düzeltin.![]()
dilekçe mi yazýayým laan.
G.F müdürlüðüne
istanbul
01.21.2011 tarihinde sitenize masterbela olarka kayýt oldum. bir kaç post kasmya mütakiben insalara bana ilginç ilginç ithamlarda bulundular ve noah kim olduðunu bilmeidðim bir ..
arkadaþ dilekçe yazdýrmyaýn yaa. gerçekten bu yanlýþ anlaþýlmayý çözün. lütfen diyorum yaa ayýp mk.
ben noah deðilim . o adamýn facei faan yok mu srun telfeonu falan biþyler yapýn.
Son Düzenleme: mutualist : 05-02-2012 02:49
noah banlý deil
http://geyikler.net/forum/member.php/724-noah
iyi.siz bilirsiniz inanmak ya da inanmamak sizlere kalmýþ. fakat o söz konusu noah bi gün geri geldiðinde, onun ip nosu ile benim ip numaramýn farklý olduðunu, ikimizin de farklý þehirlerden siteye girdiðimizi görecek o admin. ve gelip benden özür dileyecek. sikini daþþaðýný gezdiren yesin diyecek. yok.. yanlýþ oldu öyle derse ben kendi ... neyse iyi forumlar.
Noah eðer beni duyuyorsan bu siteye bir kereliðine gel ve ip lerimize baksýn adminler. ( bu da ayný cin çaðýrma gibi oldu mk)
Noah beni duyuyorsan geel
Son Düzenleme: masterbela : 05-02-2012 08:15
hey dostum ne büyük meseleymiþ, ulu azizler aþkýna!!
An itibariyle 1 kiþi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)