bi dosya indirecektim ama bu çıktı karşıma.sözlüklerde falan arıyorum bulamıyorum bi türlü uff napacam ben şimdi![]()
Aura bi gün asayişteyim baktım ikitane lavuk. çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha
çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri travesti midir nedir? hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adam ters döndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk dahaçıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha
An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)