+ Beyanat
Gösterilen Sonuçlar 1 ile 9 arası ; toplam 9 adet

Konu: th file not avaible - ne demek arkadaşlar bilen var mı?

masterbela's Avatar
    Ruh Halim:
    Yeehaw

Olmuş bu | Çok kötü

Varsayılan th file not avaible - ne demek arkadaşlar bilen var mı?

bi dosya indirecektim ama bu çıktı karşıma.sözlüklerde falan arıyorum bulamıyorum bi türlü uff napacam ben şimdi

masterbela's Avatar
    Ruh Halim:
    Yeehaw

Olmuş bu | Çok kötü

Varsayılan Cevap: th file not avaible - ne demek arkadaşlar bilen var mı?

hadiii güzel geyikler çıkabilr. biraz zorlayın

colliculus superior aura's Avatar
    Yer
    ataşehir
    Ruh Halim:
    Twisted

Oylayan: 1 | Beğenen: 1   Olmuş bu | Çok kötü

ebenin damı demek

masterbela's Avatar
    Ruh Halim:
    Yeehaw

Olmuş bu | Çok kötü

Alıntı Alıntı: aura Mesajı göster
    ebenin damı demek
    Aura bi gün asayişteyim baktım ikitane lavuk. çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
    Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha
    çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
    Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri travesti midir nedir? hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adam ters döndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
    Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk dahaçıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
    Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü
    Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha çıkardım silahı dipçikle bi tane kodum baktım adam ters döndü Allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha giyimleri böyle değişik karıya benziyolar dedim çıkartınlan hüvviyetleri hüvviyetleri çıkardı baktım cafer bilmemne baktım adam sapçıktı çıkardım silahı dipçikle bi tane daha kodum baktım adamtersdöndü allah seni inandırsın bir gün yine asayişteyim baktım iki lavuk daha

Yer
    ataşehir
    Ruh Halim:
    Twisted

Oylayan: 1 | Beğenen: 1   Olmuş bu | Çok kötü

masterbela's Avatar
    Ruh Halim:
    Yeehaw

Olmuş bu | Çok kötü

Yer
    ataşehir
    Ruh Halim:
    Twisted

Olmuş bu | Çok kötü

evet bu daha iğrenç

site sahibi feveri's Avatar
    Yer
    istanbul.

Olmuş bu | Çok kötü

Yer
    ataşehir
    Ruh Halim:
    Twisted

Olmuş bu | Çok kötü

biz cinsellikten soğutmaya çalığıyoz sen nabıyon

+ Beyanat

Şöyle ki

Users Browsing this Thread

An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)