Yahu bende metin2 o çocuðun o oyun yüzünden öldüðüne inanmýyorum.
Bir kere +55 olabilmek orada zor iþ. Her gün 3-4 saatini Kasmaya 1 saatinide ticaret'e ayýrman gerekir. Bende Fishbot olduðu için bu sayýlar oldukca düþüyordu haliylen
Ayrýca Metin2 oyununun yaþ ortalamasý on dört ki bu sayý oldukca düþük. Oyunda Klavye kullanmayý bilmeyende var , Hangi ortamda nasýl davranacaðýný bilmeyende. Oyunda GM falan full afk. TR deki oyuncularýn %80'i hile ile kasmýþlar. Benimki hile sayýlýr mý bilmem
Þimdi gelelim musa olayýna Abi ilk önce þöyle söyliyim. Kuzeninin söylediði ve Dayýsýnýn söylediklerine göre Musa nýn evinde internet'i yokmuþ ve günlük sadece 2 saat internet'e girebiliyormuþ
Çocuðun bir þey yapabilmesi için veyahutta önemli bir karaktere sahip olmasý için en az +55 olabilmesi gerekir ki buda EP(Cash) olmadan çok zordur. Günlük aldýðý paraylada Cash almasý zordur.
Çocuðun ne yaptýðýný yada neden öldürüldüðünü daha bilmiyoruz. Bildiðimiz tek þey Metin2 oynuyor olduðu.
Baþýnda söylediðim gibi bende metin2 oynuyorum. TR serverýndaki durum vahim. Ancak Metin2 UK dir baþka serverdýr orasý nefisdir. Ticaret'i ve Dostluðu müthiþtir.
Bide 10 Bin'e char satmalar falan
Abi bir kere 10 Binlik Char þöyledir
Yeni Açýlan Bir serverdýr.
Serverdaki En yüksek leveldir
+9 Çelik(66-70 Level Zýrhý En zor uprage edilen zýrh)
+9 Su Perisi (65 Level) yada +9 Zehir kýlýçý (75 Level) ki Zehehir kýlýçý +9 kimsede yok o tek baþýna 2 Bin eder
+9 Gümüþ Bonuslu
+9 Abanoz Full Bonuslu
25 Tane Bonuslu Taký
Yaklaþýk 25 M Parasý
Tüm Skilleri Perfect Master Tüm skillerin açýlmasý için en az 86 olmasý lazým ve Full Perfect master yapabilmesi içinde Oyun içinde Yaklaþýk 1000 M oyun dýþýnda yaklaþýk 2-3 Bin para harcamasý gerekir. Oyun dýþý para harçamasýnýn sebebi Cash ile daha hýzlý Perfect Master yapabilmesidir
Ben þuanda 52 levelim 3 tane master'ým Açýlmýþ durumda ve oyundaki en iyi okçularýn baþýnda geliyorum. Oyun için para harçýyor muyum evet ancak bu para ayda en fazla 30 liraOyun içindede çok rahatým çünkü 10-14 yaþýndaki veletlerden Ticaret ile iyi para kazanýyorum
1'e alýp 1.1'e satmak gibi
![]()
An itibariyle 1 kiþi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)