övretmenim övretmenim
canım benim canım benim
ceylan ablamı ben pek çok severimm
sen bir kuzu sen bir prenses
artık herşey oldun bana
bir de koala övretmen sanırım, onu da buradan tebrik ediyore, ama öncelik ceylan ablamın![]()
bir çok öğretmen gördüm yanlız bir tanesi beni gururlandırmıştır
o da Üniversite öğretmeni matematik prof.u Mehmet Tektaş tır
altında reno spring arabası geceleri saat 11 kadar durup ordaki anadoludan gelip yurtta kalan gençlerin büyük olarak hiçbir yakını olmadığını bildiği için ufak dağınık evrak dolu bir başka hoca ilede paylaştığı odasında durup sürekli hazır tuttuğu çayını onlardan esirgemeyip ikram ederdi, pastaneden simitler alıp o geçim sıkıntısı yaşıyan öğrencilere illa ikram ederdi
ondan özel ders alırdım yurtdışından gelince özel lisede hiçbirşey öğrenememiş psikolojimde bozulduğu için hiç sallamazdım dersleri laylaylom girdiğim üniversite sınavında ki lise komple yoktu bendeaçık öğretimin 4seneliğini kazanmıştım matematik yurtdışında iyidi ama 3 senelik bir kayıp vardı, üninin birinci sınıfında da matematik vardı tuttum bu hocam ders aldım zaten benim matematik seviyemi görünce nasıl işin altından kalkacağını oda şaşırdı ama dediki senle şimdi başlayınca beynini açacam göreceksin
sadece haftada 3 kez gittim hiçte adedim değildir ders çalışmak ders sonrası ilk sınavdan 77 sonrasında 65 alarak geçmiştim
ve şunu gördüm eğitim hocaya göre çok fark ediyor
ve şunuda anladım ki matematik zor bir ders değil yeterki öğreteni iyi olsun
tüm öğretmenlere kutlu olsun, bu tür hocaların kıymetini bilmek gerek ne ahmaklar bmwlerde gezinirken onun o zaman(2002) 900tl maaş ile altta külüstür ile görmek epey can sıkıcıydı
gerçek öğretmenlerin öğretmenler gününü içtenlikle , kendimi öğretmen gibi hissediyorum diyenlerin de şöyle bi yalancıktan kutlarım
geyik bi yana hepsi o kadar abartılacak şekilde kutsal olmasalar da hepimiz için kesin bir nokta var o da üzerimizde hakkı emeği geçen öğretmenlerimiz hepimiz için var. geçmiş nankörlüklerim olduysa onlar için burdan tüm öğretmenlerimden af diler :P öğretmenler gününüyse tüm öğretmenlerin kutlarım
aha şimdi mesajı yazarken kapı çaldı. emekli öğretmen iki tane ellerinde evrakları ile şehit aileleri için yardım topluyorlarmış.
2x2=5 heee
An itibariyle 1 kişi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)