:
kadýn þunu siz evde yokken atarým dior yaaaaaaa:
bende dedim bari yanlýz kalýyorum kedi aliim tüyleri bol
sonra aklýma geldi bizi sürekli eðitime yolluyorlar istanbula bir uçakta kedi götürmek hem zahmetli hem her uçaða onay çýkmama olasýlýðý var
yattý o iþ
akvaryum aliim dedim onda da ayný sorun zaten kendime bakamýyorum ben![]()
evet hakkaten zor iþ ama öyle de bi deðer ki. ya nolursa olsun yumuþar gibi geliyo bana. annem bana geleceði zaman sýrf köpek yüzünden gelmek istemiyodu zar zor ikna ettim, neyse geldi ama bu sefer de "odama asla girmeyecek" diyordu, 3-4 gün sonra gezdirmeye beslemeye baþladý, arada bi söylense deþimdi sun'ý da çok özledi diyo telefonda her seferinde
tabii ki beraber yaþamak daha farklý ama hele ki söz konusu bir goldensa illa ki alýþtýrýr yumuþatýr karþýsýndakini.
2x2=5 heee
oturduðunuz ev müstakilse çok daha kolay, yok deðilse apartman falansa allah kolaylýk versin, anne babayý ikna etmekten çok daha zor süreçler söz konusu olur... ha bir ihtimal site içinde falansa çamurdan çýkarana kadar evde, yetiþkin formatýna ulaþtýðýnda site içinde bahçede uygun bir alana koyacaðýn kulübede bakabilirsin, çok da sorun olmaz... babam panku' yu hala istemez mesela ama arada bir mecbur kalýp o çýkarýp gezdirdiðindeki hallerini de duyuyoruz eþraftan, baba da seviyor aslýnda, ebeveynleri ikna çok da zor bir þey deðil o bakýmdan... 50 yaþ üzeri agresif bir lazý ikna ettik biz, ötesi mi var... ev zaten nuhun gemisi gibi, her þeyden var çok þükür...![]()
yaaa müstakil de deðil site içi de deðil kendi halinde bi apartmanýn 5. kattaki dairelerinden birive annem daha yumuþak babam kesinlikle hayýr konusunu bile açmýcaksýnýz die baðýrýyo öfffffffff
bi sene boyunca odamýzý toplu tutrsak belki olurmuþ
An itibariyle 1 kiþi. (0 üye ve 1 ziyaretçi)